enzine24 Builder Application

zzaarr

Bard
Guest
I’ll translate, I speak Korean.

제가 번역할게요
모른다고 하지마시고
생각해서 답변해주세요

1. 왕자의 게임 재일 좋아하는 인물, 그리고 이유.

2. 이 서버에 가져올 수일는 도특한 기술 있어요?

3. 대답했고요

4. Imgur.com 에 자기 지은 작품이미지 올려주세요 - 서버 집들 한번 보시고 지은게 나을뜻해요

전 한국사람 아니라서 한글 잘 못썼으면 이해해주세요

질문 있으면 물으세요 감사합니다

• Like
Reactions: Iwan

IronGentleGiant

Playwright
I’ll translate, I speak Korean.

제가 번역할게요
모른다고 하지마시고
생각해서 답변해주세요

1. 왕자의 게임 재일 좋아하는 인물, 그리고 이유.

2. 이 서버에 가져올 수일는 도특한 기술 있어요?

3. 대답했고요

4. Imgur.com 에 자기 지은 작품이미지 올려주세요 - 서버 집들 한번 보시고 지은게 나을뜻해요

전 한국사람 아니라서 한글 잘 못썼으면 이해해주세요

질문 있으면 물으세요 감사합니다

My goodness Lord! I was trying to help this guy so much last night and asked Cash if we've any Korean Speakers and he said none. Thank the Gods and you Poseidon.

• Like
Reactions: zzaarr

zzaarr

Bard
Guest
My goodness Lord! I was trying to help this guy so much last night and asked Cash if we've any Korean Speakers and he said none. Thank the Gods and you Poseidon.

Didn’t know my language skills would be helpful. :) Happy to help. Although it might be hard to run projects with the language barrier. Hmm

enzine24

Mummer
Guest
나는 다시 말해 내가 가장 좋아하는 캐릭터는 아 에곤 타르 가르 옌이다
왜냐 그냥 제일 좋기 때문이다
기술은 월드 에딧입니다
난 웨스 테로스를 좋아한다
다음은 잘 모르겠다 그 링크가 뭔지 잘 모르겠다 난 절때 웨스 테로스 크래프트를 망치고 싶지 않다
당신 이이 글을 읽었 으면 좋겠다

Last edited:

enzine24

Mummer
Guest
내가 건축한 것을 고쳐주기 바란다 나는 정말 웨스테로스를 건축하고 싶내가 만약 건축을 못한다면 정말 아쉽다 하지만 나는 해낼 수 있다 생각한다

Iwan

Boldtown
Staff member
Hey enzine, we really don't understand you. I'm afraid that you need to speak english if you want to continue your application.

• Like
Reactions: Luk